duminică, 26 februarie 2012

Radio Contact - Un radio asa cum vrei! (2002-2003)





  • Cu RADIO CONTACTsi LIBERTATEA Mos Craciun a trecut mai intai pe la tine!
    100 dintre ascultatorii RADIO CONTACT au castigat in perioada 16 - 24 decembrie 2002 delfinasi de aur si abonamente pe 3 luni la ziarul Libertatea. Castigatorii au fost alesi dintre ascultatorii care si-au aprins beculetele de Craciun in forma de delfinas la fereastra, au completat unul dintre taloanele care au aparut in ziarul Libertatea si i-au scris lui Mos Craciun de ce merita sa treaca pe la ei.
    Castigatoarea marelui premiu: mobilier in valoare de 100.000.000 de lei - a fost desemnata IOANA - BIANCA DAMIRESCU din Bucuresti! Ioana - Bianca are aproape 22 de ani si in scrisoarea pentru Mos Craciun a scris: "As spune ca merit sa treci anul acesta si pe la mine pentru ca am fost cuminte, lucrez cate 12-14 ore pe zi…merg si la facultate…..daca totusi nu merit, Mos Craciun te rog sa treci macar pe la mamica mea.…Iar daca tot nu se poate, cand treci pe langa blocul meu, in drum spre persoane mai cuminti, uita-te sa vezi ce delfinas frumos sta la geamul meu."

    Cu RADIO CONTACTsi LIBERTATEA Mos Craciun a trecut pe la IOANA - BIANCA DAMIRESCU, i-a admirat delfinasul (pe care-l poti vedea si tu!), i-a oferit un delfinas de aur si un abonament pe 3 luni la ziarul Libertatea, iar pe 25 decembrie 2002, chiar in prima zi de Craciun, i-a adus si mobilier in valoare de 100.000.000 de lei! 27 Decembrie 2002




  • La Contact Story castigi suporturi pentru cele mai frumoase fotografii ale tale si albumul "Fever", cel mai nou album semnat Kylie Minogue

    Duminica la Radio Contact - intre orele 9.00 si 18.00 Raluca Moianu iti dezvaluie la Contact Story povestea celebrei voci din Australia - Kylie Minogue! Asculta Contact Story si vei afla cu ce ocazie a cantat Kylie prima data "The Locomotion", in cat timp a fost compus celebrul cantec "I Should Be So Lucky", cine sunt barbatii pe care i-a iubit Kylie, care a fost cea mai nefericita perioada din viata ei si cate exemplare din single-ul "Can't Get You Out Of My Head" s-au vandut numai in Marea Britanie.

    Asculta duminica asta Contact Story si poti castiga suporturi pentru cele mai frumoase fotografii ale tale de la Pier Import plus cel mai nou album semnat Kylie Minogue - "Fever"! 24 Decembrie 2002




  • La Sambata Starurilor, in ultima editie din 2002, invitati sunt patru baieti care stiu ca cel mai dulce cadou esti tu - AKCENT
    In ultima editie a emisiunii Sambata Starurilor din anul 2002, sambata - 28 decembrie - intre orele 9.00 si 22.00, Razvan Popescu ii are invitati pe cei baietii de la AKCENT.

    Asculta - Sambata Starurilor la Radio Contact si poti castiga unul dintre cele 10 premii ale editiei de la Pier Import - suporturi pentru cele mai frumoase fotografii ale tale!

    Daca vrei sa stii ce muzica asculta, ce carti citesc, daca sunt misogini, ce vicii au, cat de des ce cearta, pe cine barfesc, ce le lipseste si ce-si doresc de la noul an cei patru membri ai grupului AKCENT - asculta Radio Contact sambata, 28 decembrie 2002, intre orele 9.00 si 22.00! 24 Decembrie 2002




  • Contact Story ti-a adus in casa povestile unora dintre cele mai frumoase cantece de Craciun

    RALUCA MOIANU ti-a spus duminica, cu numai 3 zile inainte de Craciun, 8 povesti adevarate despre unele dintre cele mai frumoase cantece de Craciun!
    In fiecare ora, la CONTACT STORY ai ascultat cate o poveste a unui cantec pe care poate ca si tu il fredonezi de sarbatori. Ai putut afla cat de celebra este piesa "White Christmas" interpretata de Bing Crosby, precum si cu ce scop a fost compus cantecul "Jingle Bells"…
    Daca ai ascultat pe 22 decembrie in emisiunea Contact Story intre orele 9.00 si 18.00 povestile unora dintre cele mai frumoase cantece de Craciun ai putut astiga cele mai frumoase ornamente de Craciun de la Pier Import!
     19 Decembrie 2002




  • La Sambata Starurilor ai putut castiga cele mai frumoase ornamente de Craciun
    In apropierea Craciunului Razvan Popescu a invitat-o la emisiunea SAMBATA STARURILOR pe doamna STELA POPESCU. Sambata, 21 decembrie 2002, in emisiunea Sambata Starurilor intre orele 9.00 si 22.00 Razvan a intrebat-o pe STELA POPESCU despre cum sarbatorea Craciunul in copilarie si daca Mos Craciun a fost bun cu ea de-a lungul timpului. In plus, cei doi au vorbit despre pariuri, colinde, tabieturi, targuieli si retete de Craciun. Desigur - nu au lipsit intrebarile legate de cariera de actrita a celebrei STELA POPESCU.

    La Sambata Starurilor pe 21 decembrie te-ai intalnit cu STELA POPESCU si ai avut ocazia sa castigi cele mai frumoase ornamente de Craciun de la Pier Import! 19 Decembrie 2002




  • Duminica la Contact Story ai ascultat povestea lui Marc Anthony si ai putut castiga un album semnat Marc Anthony plus bax-uri de bere Skol

    Suntem in plina iarna si afara este foarte frig…..Raluca Moianu te-a purtat duminica - 15 decembrie 2002 - la Contact Story in arsita muzicii. Ascultand Radio Contact intre orele 9.00 si 20.00 ai aflat povestea lui Marco Antonio Muñiz (cunoscut intregii lumi sub numele Marc Anthony).

    Ai ascultat cu atentie duminica aceasta la Contact Story povestea celui ce a fost supra-numit KING OF SALSA? Ai avut si sansa de a castiga un CD cu un album semnat Marc Anthony plus un bax de bere Skol!
     12 Decembrie 2002




  • Lansare Directia 5 in Sambata Starurilor la Radio Contact
    Sambata, 14 decembrie 2002, la Sambata Starurilor ai avut ocazia de a castiga in premiera dublul album "De 10 ani Directia 5" - o istorie discografica a grupului!

    Pe 14 decembrie Razvan Popescu i-a invitat la Sambata Starurilor pe Cristi Enache si Marian Ionescu de la Directia 5. A fost Sambata Starurilor cu Directia 5!
    Sambata intre orele 9.00 si 22.00 Razvan Popescu a aflat pentru tine direct de la Cristi si Marian care sunt lucrurile de care nu s-ar putea lipsi in viata, ce au facut inainte de Directia 5, de ce au ales cantecul "Poate tu" ca prim single din noul album si ce ii enerveaza la o femeie. 11 Decembrie 2002




  • La Contact Story ai putut castiga in premiera in Romania noul album Shania Twain - "UP"

    Duminica la Radio Contact - Raluca Moianu iti dezvaluie la Contact Story intre orele 9.00 si 18.00 povesti adevarate despre legendele muzicii. Duminica, 8 decembrie 2002, Raluca ti-a spus povestea Shaniei Twain.
    Ascultand Contact Story ai avut ocazia sa afli de ce atunci cand incepea sa cante Shania Twain nu se mai vindea bautura in baruri, ce inseamna prenumele Shania, cine a obligat-o sa-si schimbe numele din Eileen Edwards in Shania Twain si cum a ajuns din Cenusareasa printesa cu castel in Elvetia.
    In plus, daca ai ascultat cu atentie Contact Story ai putut castiga in premiera in Romania noul album Shania Twain - "UP"!
     05 Decembrie 2002




  • Un invitat de miliarde la Sambata Starurilor - VIRGIL IANTU
    Sambata, 7 decembrie, la emisiunea Sambata Starurilor ai avut sansa de a castiga seturi formate din deo-parfumuri COTY!

    IANTU. VIRGIL IANTU. Virgil Gataiantu zis si IANTU a fost invitatul editiei de pe 7 decembrie 2002 la Sambata Starurilor intre orele 9.00 si 20.00. Pentru intalnirea cu cel care te intreaba mereu daca vrei sa fii miliardar, care stie cum sa ii provoace pe copii sa spuna lucruri traznite si mai are timp sa fie si membru al grupului The Fifties - adica VIRGIL IANTU - Razvan Popescu a avut o lista cu intrebari care mai de care mai pline de haz. Iata cateva dintre intrebarile la care a raspuns Virgil Iantu la Sambata Starurilor: Daca numele din buletin este Gataiantu - de ce la TV ti se spune Iantu? Cine ti-a scos peri albi? Vrei sa fii miliardar? Ce canti la chefuri? Te consideri un tip sexy?
     05 Decembrie 2002




  • De Mos Nicolae cu Radio Contact - super-cantare Akcent

    Vineri seara, 6 decembrie 2002, in disco Blue Night din Regie, la petrecerea de Mos Nicolae ai avut cu Radio Contact super-cantare Akcent! 04 Decembrie 2002



    Ascultatorule,
    ai sansa sa votezi nu o data la patru ani, ci in fiecare saptamana sambata si duminica de la ora 10:00.
    In aceasta saptamana in Batalia Hiturilor s-au duelat urmatoarele piese:
    Sambata:
    Daddy DJ - Daddy DJ
    HI-Q - Un minut
    Antique - I would die for you
    Piesa care a primit cele mai multe voturi este HI-Q - Un minut
    Duminica:
    HI-Q - Un minut a concurat cu:
    Natalia Oreiro - Rio de la Plata
    Manu Chao - Me gusta tu
    A ramas in competitie pentru saptamana viitoare piesa Natalia Oreiro - Rio de la Plata










  • Cu Radio Contact ai castigat la Sambata Starurilor 5 filme ale lui Sergiu Nicolaescu lansate acum si pe caseta video
    Celebrul actor si regizor Sergiu Nicolaescu a acceptat cu placere invitatia lui Razvan Popescu de a veni pe 2 noiembrie la Sambata Starurilor pentru ascultatorii Radio Contact.
    Inca 5 dintre filmele lui Sergiu Nicolaescu au fost lansate pe caseta video: "Osanda", "Capcana mercenarilor", "Punctul zero", "Ringul" si "Intalnirea"!
        
    Sambata, 2 noiembrie 2002, la Radio Contact in emisiunea Sambata Starurilor (intre orele 9 si 22) ai putut castiga casete video cu aceste 5 filme! 31 Octombrie 2002




  • Petrecerile ca-n filme cu Radio Contact continua!
    Vineri, 1 noiembrie 2002, de la ora 10 seara in disco Blue Night din Regie a avut loc a doua petrecere Radio Contact ca-n filme.
    Cei care au venit cu noi vineri noaptea la petrecere chiar s-au distrat ca-n filme si au putut canta pe butoaie alaturi de grupul Senzor!

    Cu Radio Contact te distrezi ca-n filme! 31 Octombrie 2002




  • Dan Negru: "Nu sunt zgarcit! Sunt cumpatat!"
    Razvan Popescu si Dan Negru au batut palma la Sambata Starurilor

    Chiar daca Razvan Popescu este mai usor (fizic) cu 20 de kilograme decat acum cateva luni - asta nu-l impiedica sa faca emisiuni cu greutate in audiente. Sambata, intre orele 9 si 22, Razvan este gazda emisiunii Sambata Starurilor.
    Invitatul lui Razvan a fost sambata, 26 octombrie, DAN NEGRU, colegul sau la emisiunea "Batem palma" de la Antena 1 (vocea lui Mausica ii apartine lui Razvan). Razvan Popescu nu l-a lasat in pace la Sambata Starurilor pe Dan Negru pana cand acesta i-a raspuns la urmatoarele intrebari: Cum erai cand erai copil? Cu ce te-ai fi ocupat daca nu s-ar fi inventat televiziunea? Cum a fost cu fetele acelea care ziceau ca le-ai hartuit? De ce nu-ti place Bucurestiul? si Ai vrea sa devii investitor la echipa de fotbal Steaua?
    Iata doua dintre raspunsurile lui Dan Negru: "Nu sunt zgarcit! Sunt cumpatat!" si "NU as vrea sa devin investitor la Steaua pentru ca nu ma pricep....."
    Nu putem uita ca invitatul lui Razvan Popescu a povestit la Sambata Starurilor si despre prima sa iubire - o unguroaica despre care spune ca clipea des si i se parea interesanta. Asta pana cand si-a dat seama ca fata avea probleme de vedere. In plus, pentru Dan Negru - avantajul burlacului este acela ca poate sa coboare din pat pe ce parte vrea. Ne-a spus clar din nou ca nu merge la petreceri si ca prietena lui (Codruta) nu este fascinata de lumea mondena.
    Asculta - in fiecare sambata la Radio Contact - Sambata Starurilor! 24 Octombrie 2002




  • 7 ani cu Radio Contact la Targu Mures
    Radio Contact a implinit duminica, 27 octombrie 2002, 7 ani de cand emite la Targu Mures.
    Ascultatorii Radio Contact din Targu Mures au putut castiga intre 24 si 27 octombrie 15 premii constand in aparate de radio la care sa ne asculte inca mult timp de acum inainte. Conditiile pe care trebuia sa la indeplineasca un ascultator pentru a castiga au fost: sa fie fan adevarat Radio Contact si sa raspunda corect la intrebarile de fidelitate.
    La Multi Ani - Radio Contact Targu Mures! 24 Octombrie 2002




  • Cantare in oras cu Radio Contact
    Convoiul Muzical Radio Contact a adus Iasi si la Oradea concerte 100% live.

    La Iasi, pe scena Convoiului Muzical Radio Contact au cantat pe 26 octombrie incepand cu ora 19.00 in Piata Unirii: Dyzel, Partizan si Proconsul.

    Convoiul Muzical Radio Contact a ajuns si la Oradea unde, pe 29 octombrie 2002, in Piata Independentei a cantat trupa Directia 5. 23 Octombrie 2002




  • Focuri de artificii cu Radio Contact la Hanul lui Manuc

    Radio Contact si Institutul Francez impreuna cu artistii asociatiei Parada si fanfara din ZECE PRAJINI au organizat sambata, 26 octombrie, ora 19.00 la Hanul lui Manuc din Bucuresti un mare spectacol de artificii!
    Cei prezenti au vazut o adevarata avalansa de artificii. Spectacolul de scantei a fost orchestrat de Pierre-Alain Hubert, unul dintre cei mai mari pirotehnicieni ai lumii, cel care a realizat focurile de artificii de la Cupa Mondiala Seul 2002 si " sarpele de foc" format din purtatori de artificii pe biciclete la Shanghai, in 2000.
    Cu Radio Contact cerul Bucurestiului a fost scaldat de avalanse de scantei! 23 Octombrie 2002




  • Petreceri ca-n filme cu Radio Contact
    Radio Contact a inceput o serie de petreceri ca-n filme!
    "Masca", "Razboiul Stelelor", "Dirty Dancing" si "Singur Acasa" sunt cele 4 petreceri ce vor avea loc in disco Blue Night din Regie. Prima petrecere a fost cea a mastilor - marti, 22 octombrie - si fiecare participant (care a venit nemascat) a primit la intrare o masca neagra sub care sa-si ascunda chipul. Cel care a purtat "cea mai tare" masca a fost premiat.

    22 Octombrie 2002




  • Radio Contact si Story au organizat o nunta ca-n povesti pentru Alexandra si Cosmin!
    Alexandra (21 ani) si Cosmin Vuta (27 ani) considera ca relatia lor a stat sub semnul norocului de la bun inceput.

    Iata cateva fragmente din scrisoarea pe care am primit-o de la Alexandra, scrisoarea multumita careia cei doi au castigat premiul de la Radio Contact: rochia de mireasa, masa pentru 100 de persoane la Crowne Plaza plus voiajul de nunta in Grecia.
    "S-a intamplat sa ne cunoastem la serviciu... Amandoi eram "ocupati", dar ne cam fugeau ochii unul dupa celalalt. Asa am tinut-o pana cand m-am auto-invitat la munte, unde el pleca cu prietenii. Nu-mi sta in fire sa ma arunc peste o persoana, dar atunci m-am lasat dusa de instinct si bine am facut, pentru ca acum avem o relatie de invidiat. Dupa doua saptamani am hotarat sa ne luam - Cosmin spune ca eu l-am cerut pe el, dar eu nu-mi aduc aminte - si ultimul aranjament teoretic stabilea nunta anul asta. A trebuit sa ne linistim pentru ca nunta cere bani, iar anul acesta fratele meu are admitere la facultate si mananca bani pe paine cu meditatiile astea. Un lucru e cert: ne vom deplasa in ziua nuntii in masina mea, o simpatica broscuta (VW) verde, de care vom lega baloane si vom atarna cutii de conserve."
      
    Dupa cum bine se poate vedea, cei doi chiar s-au deplasat in ziua nuntii cu simpatica lor broscuta, tortul a fost imens…. mirii au fost foarte fericiti….. Le dorim sa aiba parte numai de bucurii si sa asculte Radio Contact pana la adanci batraneti! 22 Octombrie 2002




  • Radio Contact are cantece de milioane!
    In toamna asta, cantecele de la Radio Contact te-au imbogatit nu numai sufleteste. dd>In toamna asta, cantecele de la Radio Contact te-au imbogatit nu numai sufleteste.
    Concursul "Cantece de Milioane" s-a desfasurat in perioada 16 septembrie - 18 octombrie!
    Prima regula: sa asculti Radio Contact. In fiecare zi a promotiei (16 sept. - 18 oct.) s-a difuzat un spot care continea refrenele a trei hituri. Daca pe parcursul acelei zile auzeai la radio unul dintre cantecele prezentate trebuia sa suni la 021 - 411.77.97. Daca sunai primul castigai pe loc un milion de lei. Spotul se modifica zilnic.
    La concurs nu au avut voie sa participe angajatii Radio Contact si rudele acestora de gradul I. De asemenea, membrii unei familii (rude gradul 1) au putut castiga o singura data, iar in cazul in care unul dintre castigatori s-a inscris in concurs cu date false, premiul s-a reportat. 16 Septembrie 2002




    Laura a fost furata la nunta de Razvan
    "Un nasture gri, o eugenie, doi papanasi si trei navete de bere" - exact asa au cerut hotii, in frunte cu Razvan Popescu.
    Lucian Ionita (Marketing Manager - Ringier Romania), mirele adica, s-a conformat indata. Cu nasturele a rezolvat-o pe loc, rupandu-l de la pantaloni; eugenie nu a gasit, dar a gasit-o pe Eugenia, o fata cu acest nume pe care a adus-o in restaurant; iar cu papanasii s-a rezolvat fara probleme ca doar bucataria era aproape. Din pacate, hotii nu au gustat din bere, pentru ca cererea a fost "trei navete de bere", nu "cu". Au primit, ce-i drept, navetele...
    In timpul cat a lipsit de la nunta, Laura a fost dusa la Radio Campus Slobozia, acolo unde s-a lansat, si a intrat in direct, alaturi de Razvan. Iar de la radio spre restaurant a preferat sa vina cu o motocicleta, spre deliciul oamenilor de pe strada si al ei, fireste. 
    Tortul a avut 7 etaje si a fost surpriza serii. Era mai mare decat Laura! 
    Ca sa revenim, nunta a fost pe 22 iunie, la Slobozia, in orasul ei natal. 
    Rochia, cea mai frumoasa din lume dupa cum zice ea, este de la Christian Philippe. 
    Au venit si cateva "voci" de la radio: Raluca Moianu cu sotul ei, Roxana Niculescu-Costei, Oana Stanoevici, Bianca Sandulescu, Cristina Alexe si, desigur, Razvan Popescu. 
    Urmeaza voiajul de nunta, pe care il vor face prin Europa, vreo 12 zile, cu o stationare de 5 zile la Paris. Asta inseamna ca in perioada 1-15 iulie, "Lupta cu somnul" se va da fara Laura. 26 Iunie 2002


    S-a dus si Scoala de vara!
    Radio Contact anunta cu durere in suflet ca Scoala de vara s-a terminat! A fost si focul de tabara, s-au dat si diplomele, gata!
    Scoala de vara si-a chemat studentii in fiecare noapte de miercuri in perioada 15 mai - 12 iunie, la discoteca Blue Night (in Regie).
    La ultima petrecere s-a facut recapitulare: au fost reeditate concursuri de la "cursurile" precedente.
    De pilda, concursul de halbere, de la Cursul de sport: 
    A mai fost si concursul de scadere. Cea mai "scazuta" fusta: 
    Cel mai silitor student, Emanuel Stroe, a fost premiat cu o excursie la mare. El a fost felicitat personal de decanul scolii, dl. Cristian Pavel. 
    La petrecerea de absolvire au luat parte si celebritati locale precum Adi Sana si Andu Campu, care in fotografie in incadreaza pe dl. decan, Cristian Pavel.  14 Iunie 2002


    Lansare N & D
    Duminica. 12 mai. Piata Revolutiei din Bucuresti. Lansare N&D.
    In conditiile in care concura cu un eveniment ce se desfasura in Piata Constitutiei si care avea pe afis nume mari ale rock-ului romanesc, concertul N&D de lansare a noului album a reusit sa stranga peste 25.000 de oameni, depasind cu mult chiar si cele mai optimiste asteptari ale sponsorilor si organizatorilor. Profitand de o zi superba, bucurestenii au ales muzica dance si super show-ul facut de trupele Non Stop, Blondy si N&D. Autografe, fotografii, premii aruncate cu generozitate spre public, show de lumini si artificii, animatoare si multa bautura energizanta, cam acestea au fost detaliile care impreuna cu prestatiile de top ale artistilor au facut din lansarea N&D un super eveniment.
    Nick si Delia se pregatesc acum pentru continuarea turneului national de promovare a albumului "Nu vreau sa te pierd".     14 Mai 2002


    Valahia are un nou album
    Lansarea a avut loc pe 10 mai la Hanul lui Manuc.
    Publicul evenimentului a fost constituit atat din cei 3-400 de fani veniti din toate colturile tarii cat si din cei care venisera la Han pentru a petrece dupa-amiaza de vineri. Departe de a se simti deranjati de manifestare, cei prezenti la mesele hanului au aplaudat si au fredonat la un loc cu fanii stransi in fata scenei.
    Angel, invitata speciala a manifestarii, aflata la prima iesire de mai mare anvergura de la inceperea carierei solo, a avut o extraordinara priza la public, toti cei prezenti fiind de acord ca are o voce de exceptie si un viitor extrem de promitator. 
    Mihai si Dorin au reusit ca de obicei o extraordinara comunicare cu publicul, toti cei prezenti stiau versurile pieselor si au cantat alaturi de idolii lor. 
    Albumul proaspat lansat se numeste "Te iubesc atat de mult" si contine 11 track-uri, intre care doua piese cu care baietii de la Valahia au participat la Cerbul de Aur, respectiv Eurovision 2002. 14 Mai 2002


    12.000 de oameni la concertul din Bucuresti!
    CantTARE IN PARCARE a avut un succes senzational! 
    Radio Contact a reusit sa adune pe 20 aprilie, peste 12.000 de oameni in fata la Unirea Shopping Center, pentru un concert de zile mari cu DN1, Replik, Bere Gratis, Parlament, Bosquito, Taxi si Voltaj.
    Cei la Bosquito au incalzit atmosfera, desi afara incepuse sa ploua. 
    Doru de la Parlament, in varianta tunsa, are succes mai mare la publicul feminin: 
    La Voltaj, ca de obicei, au iesit scantei:  24 Aprilie 2002


    Petrecere cu vedete la Casa Vernescu
    Ziua noastra a fost pe 25 februarie, dar pentru ca ni s-a parut ca nu ne-am distrat suficient atunci, am mai facut o petrecere pe 21 martie, la Casa Vernescu.
    Cam 300 de prieteni au venit sa ne spuna La multi ani si sa se bucure de un mini concert Akcent.
    Au fost vedete TV, trupe de muzica, oameni de la agentii de publicitate, redactori sefi de reviste... Dintre ei: Horia Brenciu, Gabriela Vranceanu Firea (care a lucrat la Radio Contact si al carei fiu de 6 ani si-ar fi dorit sa vina, intrucat e mare fan Akcent), Gianina cu Quartz, Celia Petricu, Vlad Enachescu, Cosmin Cernat cu Monica Iagar, Miky de la Kpital, Candy, HI Q (Dana a fost singura, intrucat Calin lucra la un material nou in studio), Cristi Minculescu, Paula Seling, Cristi Enache, Narcisa Suciu, Laura Luca (redactor sef Beau Monde), Istvan Lorincz (redactor sef FHM). 
    Tortul a fost atat de mare, incat a ramas jumatate nemancat, cu toate ca era atat de bun ca te lingeai pe degete.
    Cu ocazia acestei petreceri, casa de discuri Roton a anuntat ca trupa Akcent primeste discul de aur pentru un numar record de unitati vandute - 50.000. Tot Roton a dat un disc de aur si pentru Radio Contact - pentru ca a ajutat la promovarea trupei Akcent - Radio Contact fiind primul care a difuzat Akcent.
    Iata-ne pe noi, bucurosi, cu discul in brate: 
    Andu Campu, Laura Ivancioiu, Adi Sana, Dominique Iancu, Razvan Popescu, Raluca Moianu.
    Iata-ne si fara disc: 
    Sus: Oana Stanoevici, Laura Ivancioiu, Dominique Iancu. Jos: Razvan Popescu, Johann, Andu Campu, Raluca Moianu, Adi Sana. 26 Martie 2002


    Radio Contact se aude si in Barlad
    De miercuri, 27 martie 2002, Radio Contact se mai poate auzi intr-un oras: Barlad.
    Radio VIPP (104,9 MHz) va prelua programele Radio Contact de luni pana vineri intre orele 10-14, 17-19 si 21-08, iar sambata si duminica intre orele 10-19 si 20-08.
    Astfel, reteaua Radio Contact este formata acum din 32 de orase. 16 statii sunt afiliate si 16 proprii (din care 3 vor incepe sa emita in curand). 26 Martie 2002


  • 2 comentarii:

    1. FOARTE TARE AMINTIRILE DESPRE RADIO CONTACT INCA MAI ASCULT SI EU HITMIXURILE DE LA R-CONTACT SI IN ZIUA DE AZI ,SI TOT NU MA SATUR DE ELE.

      RăspundețiȘtergere
    2. RADIO CONTACT A FOST CEL MAI TARE RADIO DIN ROMANIA UNEORI MAI ASCULT RADIO CONTACT BELGIA ,CA ACOLO, A MAI RAMAS MAMA RADIO CONTACT

      RăspundețiȘtergere