duminică, 26 februarie 2012

Radio Contact - De 10(zece) ani! (2000-2001)





La 10 ani, deja ai ce povesti.
Laura Ivancioiu si Razvan Popescu va prezinta pe 25 februarie istoria Radio Contact, intr-o emisiune maraton de 10 ore, care va incepe la ora 8 dimineata.
Fiecare ora va incepe cu o portie de amintiri, grupate intr-un soi de buletin de stiri, care vor fi oglinda fiecarui an in parte (1990,1991,1992.....1999).
Laura si Razvan vor lua la intrebari vedetele Radio Contact pentru:
a)amintiri despre radio
b)evenimente personale
c)balbe faimoase
Bonus:in fiecare ora va veti intalni cu trecute voci de domnite si domni. Cu alte cuvinte, ii veti reauzi pe aceeasi frecventa pe fosti membri ai echipei Radio Contact: Gabriela Vranceanu Firea, Alexandru Macavei, Mircea Radu, Cristi Schnebli,Andrei Nourescu, Cristi Dicianu, Radu Barsan....
Astrologul nostru va face horoscopul radioului, acest copil nascut pe 25 februarie 1990, la ora 13.30, in Bucuresti!
Mai vreti un argument sa ascultati programul? In fiecare ora vor fi o gramada de concursuri cu premii uau...: combine muzicale Philips, aparate de radio Sony si Philips si sticle de sampanie !!!
Dat fiind ca pe 25 februarie va fi Ziua Portilor Deschise, iar radioul asteapta invitati de seama, Sarpele (Bogdan Popescu) va face transmisii in direct ... de pe hol, adica acolo unde se va perinda lumea buna a Bucurestiului (si nu numai).
Tu ascultatorule(cititorule!) vino sa ne vezi la treaba pe 25/02/2000, de la ora 17:00 la 19:00, in Splaiul Independentei 202A,etajul 12. Sa vezi ce studiouri avem si ce simpatici suntem!
E o ocazie unica sa vezi cu ochii tai ce asculti!
O zi de nota 10 pentru un radio de nota 10! 












  • TRABANTUL MERGE LA SIBIU!

    Trabantul rosu Ferrari apartinindu-i lui Bogdan Popescu - Sarpe merge la Sibiu! Dupa cum au promis, "Tovarasii Mei" au facut cadou trabantul lui Sarpe fetei care a trimis cea mai sexy fotografie si care a continut si elemente olfactive foarte placute. Concursul aflat sub lozinca "Fii sexy - merita!" s-a desfasurat toata luna august , timp in care fete din intreaga tara au trimis fotografii care de care mai indraznete pentru a castiga trabantul cel rosu, aflat in cea mai buna conditie si, in plus, avand valoare sentimentala!
    Castigatoarea se numeste Isabella Rotaru, este din Sibiu, are 23 de ani iar acum nu mai are voce. Pentru ca s-a bucurat atat de tare de faptul ca a castigat aceasta… masina incat a tipat pina si-a pierdut vocea! Este pictor decorator si studenta la psihologie. Iata fotografia cu care a castigat in fata celorlalte sute de fete care au trimis poze sexy. O fotografie care ilustreaza elocvent deviza Isabellei :"Nu conteaza de unde incepi, important este spre ce tintesti!" O viata roz intr-un Trabant rosu o asteapta pe Isabella, o fata care nu s-a crezut niciodata norocoasa! (Ii dorim sa fie norocoasa in continuare si la volan!) 05 Septembrie 2000




  • PROPUNERI...

    Mai raman in parcul de masini Radio Contact: trabantul bleu al Andreei Ionescu (supranumit "Traby") si cel crem al lui Cristi Matei. Propune cineva... ceva...? 05 Septembrie 2000




  • SEFU' E TARE!
    La Sinaia s-a desfasurat in perioada 25-27 august raliul automobilelor de epoca "Carpati Retro 2000" organizat de asociatia Retromobil. Radio Contact a fost reprezentata de dl. Giuseppe Rossi, Administrator-Director General al Radio Contact, care a condus un Autosasiu M461 din 1969, un fel de stramos al IMS-ului. Dl. Rossi a obtinul locul II la clasamentul general, locul I la proba de suplete si locul I la proba de originalitate! Autosasiul M461 a fost una dintre vedetele raliului, fiind unul dintre foarte putinele automobile de epoca din Romania recunoscute si atestate de Federatia Internationala a Automobilelor Vechi. 31 August 2000

















  • SUPERCONCERT ANIVERSAR "DE 10 ANI" RADIO CONTACT!

    Sambata te asteptam la concert! Radio Contact aniverseaza 10 ani nu doar in fiecare zi (pasnic, muzical), nu doar in fiecare luna (ceva mai spectaculos, prin petrecerile din Salsa2) ci si printr-un eveniment mai amplu: un mare concert aniversar, sambata 24 iunie, in Piata Constitutiei.
    De la ora 17.00 cele mai tari trupe romanesti vor veni sa cante "la multi ani": Directia 5, Exotic, Iris, Colour Mix, Class, Animal X, Van Noizz, Vank, Voltaj, Catalina, Papa Junior, Taxi, Gaz pe Foc, ASIA, Kpital, Andre, Ro-mania. Echipa Radio Contact vine "in par" sa sarbatoreasca si sa petreaca. Concursuri si bere Tuborg… garla! Liana Stanciu, Andreea Ionescu si tovarasii Sarpe si Pohrib vor anima petrecerea pana la miezul noptii. O noapte de vara cu sunete placute si licori racoritoare. Radio Contact isi asteapta toti fanii la un concert in aer liber, cu intrare libera, la care trebuie sa vii cu mainile libere. Sa le intinzi spre noi si sa ne arati ca 10 inseamna nu doar cate degete avem, nu doar cate porunci exisa, nu doar cati ani de libertate avem ci si cati ani implineste prima si cea mai longeviva retea radio privata din Romania! 21 Iunie 2000






  • A FOST SI PETRECEREA LUNII IUNIE!

    Aniversam Radio Contact prin vocile lui! Aniversam 10 ani de Radio Contact in fiecare luna!
    Petrecerea Lunii Iunie a fost inca o petrecere uda cu spuma si dusuri reci! In Salsa2 l-am sarbatorit vinerea trecuta pe Cristi Matei. Cei care privesc lumea des sus s-au intrecut in probe pe inaltimea lor: lunganii au participat la un concurs inedit iar cel mai inalt dintre ei a castigat un premiu de 2 milioane de lei.
    Cea mai sexy dansatoare a fost premiata cu o camera video Canon! Si a mai fost si un concurs "rece ca gheata": 3 perechi de concurenti s-au intrecut in a "ascunde" in lenjeria partenerului zeci de cuburi de gheata! Senzatii tari in Salsa2: una calda, una rece! Cea calda a fost la miezul noptii cand s-a dat drumul la tunul de spuma! O ninsoare parfumata a coborat peste toti petrecaretii in frunte cu DJ-ii de la Radio Contact: Liana, tov. Pohrib, Andreea.
    Fii la inaltime si in iulie cand vom avea nu mai putin de 4 voci aniversate: Raluca Moianu (24 iulie), Liana Stanciu (tot 24 iulie!), DJ Armand (TOT 24 IULIE!!!!), Andreea Ionescu (27 iulie) si Florin Alexe (5 iulie). Petrecerea va fi tot in Salsa2. Asa ca... pregateste-ti costumul de baie! Asta e singura ta treaba! 09 Iunie 2000






  • O CAMERA VIDEO PENTRU CEA MAI TARE FOTOGRAFIE!

    Priveste altfel cu Radio Contact si Canon in vara 2000!
    Priveste, asculta si participa la concursurile pe care le auzi in fiecare zi la Radio Contact! In luna iunie ai sansa de a castiga 100 de aparate foto oferite de Radio Contact si Canon!
    Ia-ti adio de la vechiul mod de a privi si imagineaza-ti vara altfel!
    Cea mai frumoasa fotografie va fi recompensata la sfirsitul lunii cu o camera video Canon! Asa ca trimite cat mai repede fotografia realizata de tine la Radio Contact, in Spl. Independentei 202A Bucuresti, pentru concursul "Canon".
    Priveste altfel cu Radio Contact si Canon vara 2000! 09 Iunie 2000






  • RADIO CONTACT E LA EURO 2000 !

    Vali Popa Scurtu va fi corespondentul nostru in Belgia si va transmite pentru tine momentele fierbinti de la Euro 2000!
    In plus, toata redactia stiri joaca fotbal! Sub coordonarea lui Cristi Matei redactia stiri a pregatit buletine speciale Euro 2000. Acestea pot fi ascultate in fiecare zi lucratoare la orele 6.20, 10.20, 17.20 iar sambata si duminica la orele 7.20 si 12.20.
    Inscrie la EURO 2000 cu Radio Contact! 09 Iunie 2000






  • O fata desteapta incepe la timp!

    O fata desteapta incepe la timp! Atunci CIND trebuie, cu CINE trebuie.
    Cum trebuie? Aflati in fiecare luni seara, de la ora 22, la Radio Contact, in emisiunea "O fata desteapta incepe la timp". Andreea Ionescu si Iuliana Marciuc Posea stau de vorba cu voi si va invata cind, cum si cu cine.
    "O fata desteapta incepe la timp" - o emisiune sponsorizata de Organon, leader mondial in contraceptie. 10 Mai 2000




  • Un comentariu: