duminică, 26 februarie 2012

Radio Contact - O 9 Exprimare - 15 hituri/ ora (1999-2000)



Toamna aceasta Radio Contact vine cu o formula muzicala in premiera in radiofonia romaneasca, o reteta prin care radioul isi confirma standardul de marca, mentinand pasul cu linia europeana.
La Radio Contact s-au redistribuit ecranele de publicitate in favoarea ascultatorilor si s-au marit pasajele de muzica neintrerupta.
Publicitatea este difuzata acum in doua momente orare (in jurul orei exacte si a buletinelor de stiri de la "si 30"), in rest fiind muzica si concursuri. In cadrul acestor segmente exclusiv muzicale vor exista pasaje "hit-mix".
Asadar... si mai multa muzica la Radio Contact ! 



"FERESTE ! GROAPA !" - este numele unei noi actiuni prin care Radio Contact isi propune sa marcheze vizibil toate gropile periculoase din oras. Ascultatorii sunt invitati, la randul lor, sa anunte echipa Radio Contact de existenta gropilor, aceasta urmand a se deplasa la locul faptei. 



Binecunoscuta emisiune "Pauzele de dimineata" a implinit 2 ani, ocazie cu care intra in pauza ! Realizatoarea emisiunii Andreea Ionescu, proaspat promovata in functia de PR Manager, ii preda stafeta colegului ei, Bogdan Popescu (Sarpele) in noua emisiune matinala "ZONA 810", de luni pana vineri de la 8:00 la 10:00.



O noua statie Radio Contact emite în România, la Oradea, pe frecventa de 99,1 FM.
Programele Radio Contact Oradea, transmise 24 de ore din 24, sunt atât nationale, cât si locale. Prin inaugurarea Radio Contact Oradea, reteaua Radio Contact îsi respecta promisiunile: de a fi cea mai ascultata, cea mai importanta retea nationala de radiouri private si prima care emite la Oradea.
Evenimentul va fi sarbatorit pe 30 octombrie printr-un spectacol la care Radio Contact va folosi propriul studio mobil de sunet si lumina. Printre invitati: Van Noizz si Gaz pe Foc. 



Din 17 septembrie, peisajul radiofonic pitestean a devenit mai bogat.Pe frecventa 92,1 FM, statia locala Radio Contact Pitesti a pornit in eter oferind atat programe nationale, cat si programe locale realizate de o echipa tanara, prietenoasa si profesionista. Afilierea cu Radio Alpha Pitesti a incetat dupa trei ani de buna colaborare, urmand ca postul pitestean sa-si realizeze propriile programe.
Prin inaugurarea Radio Contact Pitesti, practic Radio Contact Romania isi respecta promisiunea: de a fi peste tot, cel mai ascultat, cea mai importanta retea nationala de radiouri private.



RADIO CONTACT E CEL MAI TARE!
"Radio Contact e mai mult decat vara!" - acesta este sloganul pe care Radio Contact il lanseaza intr-o vara parca mai fierbinte ca niciodata. Intr-o vara cu evenimente mai deosebite ca niciodata. Iar cel mai important pentru Radio Contact este faptul ca si-a pastrat pozitia de lider in peisajul radiourilor private din Romania.
Dupa cum arata rezultatele sondajului Institutului de Marketing si Sondaje - IMAS, realizat in perioada aprilie-iunie 1999, la categoria de varsta 20-34 de ani Radio Contact este preferat de 14% dintre romani, ProFM de 7%, iar Radio 21 de 3%. Populatia activa din tara asculta Radio Contact in proportie de 12%, ProFM 6% si Radio 21 - 3%.
Si la nivelul Capitalei, Radio Contact este cel mai ascultat. Astfel, la categoria de varsta 20-34 de ani, Radio Contact conduce in topul preferintelor ascultatorilor cu 26 de procente, urmat de ProFM, cu 23%, de Radio Romania Actualitati cu 15% si de Radio 21 si Radio Total care au, fiecare, cate 13 procente. Populatia activa din Bucuresti asculta in proportie de 25% Radio Romania Actualitati, 20% Radio Contact, 16% ProFM si 11% Radio 21.
Rezultatele acestui sondaj de opinie reconfirma faptul ca Radio Contact este un concurent puternic pentru toate radiourile din Romania, fiind reteaua de radio privata cu cea mai mare audienta nationala.
Cei de la Radio Contact s-au gandit sa sarbatoreasca acest eveniment printr-un lant de petreceri saptamanale la "Salsa You & Me", care vor debuta joia viitoare sub numele "Radio Contact e vara ta!" si vor tine... cat e vara. 



De ziua lui, RADIO CONTACT va aduce un delicios delfin dulce ! Sarbatoriti cu RADIO CONTACT 9 ani de la prima emisie ! Participati la concursul nostru si puteti castiga un extraordinar tort - delfin preparat de Cofetaria IRISA.
Voi - pregatiti linguritele si servetelele, iar noi - va aducem acasa tortul RADIO CONTACT cu frisca, ciocolata si 9 feluri de fructe !



Noua, '99 ne-a adus o noua aniversare ! Pe 25 februarie, RADIO CONTACT implineste 9 ani ! Pana atunci, va fi mare-petrecere-mare cu 99 de radiouri si, in fiecare zi, un radiocasetofon cu CD.



RADIO CONTACT, CAT MUSIC, NOVA MUSIC ENTERTAINMENT si TRANSGLOBAL EMI va invita la o noua aniversare ! Noua ani de la prima emisie si multe premii pentru voi: albume editate pe compact discuri, casete audio, aparate de radio cu ceas si multe alte surprize. 







Un comentariu: